• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Knytte foretak til landbruksregister

Søknad

Alle som skal levere landbruksprodukter, må ha et produsentnummer registrert i produsentregisteret. Fra 15. november 2023 Landbrukets Dataflyt har overtatt ansvaret for å opprette produsentnummeret.

Foretaket kan finne foretakets produsentnummer ved å søke på organisasjonsnummer her: https://produsentnummer.prodreg.no/ 

Hva kan landbrukskontoret hjelpe med?

  • Opprette knytning mellom foretak og landbrukseiendommer, slik at foretakene får registrert driftssenter i Landbruksregisteret.
  • Bistå i kontakt med Landbrukets Dataflyt.

Les mer om dette her: https://www.skien.kommune.no/by-og-naeringsutvikling/landbruk/jordbruk/opprette-produsentnummer/

Om foretaket

For å få produsentnummer, må minst én aktiv virksomhet være tilknyttet landbrukseiendommen. Det er derfor viktig å sjekke at dette er på plass i oppslagsinformasjon om foretak i enhetsregisteret. Hvis ikke foretaket har en aktiv virksomhet, må du ta kontakt med Brønnøysundregisteret.

Kontaktperson foretak

Informasjon om foretak

Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.* Betyr obligatorisk for utfyllingEtter 20 minutter uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader